Werving en Selectie

Dit moet je weten over werving en selectie voor customer service

De klantenservice is een van de belangrijkste onderdelen van je organisatie. Het is de plek waar duidelijk wordt wat de klant nodig heeft, mist of waardeert. Je kunt dus maar beter zorgen dat je er de juiste mensen voor inzet.

Customer service professionals maken het verschil

Een goede customer service valt of staat met de mensen. Van de medewerkers met klantcontact tot de teamleiders en vergeet ook zeker het management en de staffuncties niet. Voor de werving van ervaren managers en staff voor customer service, zowel vast als interim, ben je bij ons aan het goede adres.

Investeer in een ijzersterk team

Met een ijzersterk team staat jouw customer service als een huis. Door de goede mensen op de juiste plek te zetten haal je de beste resultaten en blijf je in beweging om de klantenservice continu te optimaliseren. Zorg dus dat je investeert in goede management professionals voor jouw customer service.

De voordelen van werving en selectie uitbesteden aan een professioneel bureau

Wij weten exact wat er speelt in de customer service wereld en daar pluk jij de vruchten van. Waarom zou je dan zelf je kostbare tijd besteden aan het zoeken naar de juiste kandidaat voor een (interim) management of staff-functie?

Laten we onze krachten bundelen en samen aan de slag gaan. Dan heb jij straks dat ijzersterke team waarmee je jouw customer service naar een hoger niveau tilt.

Kiezen voor een intermediair die gespecialiseerd is in de customer service branche heeft vele voordelen:

  • Vakinhoudelijke kennis
  • Scherp beeld van de branche
  • Specifieke wervingskanalen
  • Kandidaten van hoge kwaliteit
  • Snelle bemiddeling
  • Uitgebreid netwerk
  • Scherpe tarieven

Geen tijd voor werving en selectie?

Werving en selectie voor customer service is een tijdrovende klus, waar je misschien niet veel zin in of tijd voor hebt. Waarom zou je dan niet het hele werving- en selectieproces uit handen geven? Het ervaren en gespecialiseerde recruitment team van SkyWalker neemt het plaatsen van de vacature, het in kaart brengen van de doelgroep, het benaderen van potentiële kandidaten, de eerste selectie en de gesprekken met geschikte kandidaten graag van je over.

De beste kandidaten binnen het customer service vakgebied

Voor de allerbeste klantenservice vakmensen van hoog niveau ben je bij SkyWalker aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide database van meer dan 7500 ervaren en gedreven customer service professionals. Dankzij onze focus op de branche matchen we jou snel en efficiënt met:

Waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak om kennis te maken, we kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan!