Teamleiders

Teamleiders binnen customer service zijn goud waard!

In de uitdagende wereld van de customer service gebeurt veel. Medewerkers zorgen er via de telefoon, e-mail en chat elke dag voor dat jouw klanten zich gewaardeerd voelen, goed geholpen worden en vooral tevreden zijn. Een belangrijke klus, waarbij ze wel wat hulp kunnen gebruiken. Daar komt de customer service teamleider om te hoek. Een goede, ervaren teamleider motiveert en enthousiasmeert de medewerkers en zorgt dat de customer service draait als een geoliede machine.

Teamleiders inzetten in customer service

Waarschijnlijk weet jij heel goed hoe waardevol teamleiders zijn binnen jouw customer service afdeling. Je werkt ten slotte elke dag met ze samen. Misschien ben je jouw klantenservice aan het opbouwen en uitbreiden en twijfel je over de stap om teamleiders in te zetten. Dan zetten we graag de voordelen  voor je op een rij.

Customer service teamleiders…

  • behalen de KPI’s van de afdeling en de medewerkers.
  • zorgen voor verzuimmanagement.
  • hebben inzicht in de klanttevredenheid.
  • zijn betrokken bij zowel de klant, medewerkers en het management.
  • zorgen voor motivatie, betrokkenheid en kwaliteit van de medewerkers.
Zo kunnen we nog wel even doorgaan, wij geloven écht dat teamleiders een cruciale rol vervullen binnen customer service.

Waar vind je goede teamleiders voor customer service?

Na het lezen van deze voordelen ben je er klaar voor om nieuwe teamleiders te werven en je loopt tegen het volgende aan: waar vind je ze? Geen zorgen, hier zijn wij om jou te helpen. SkyWalker is gespecialiseerd in de bemiddeling en inzet van customer service professionals. Wij beschikken over een database met meer dan 7500 kandidaten. Daarmee garanderen we je dat we snel de juiste leidinggevende voor jouw customer service vinden. In ons bestand vind je alleen de allerbeste kandidaten. Kwaliteit is een essentieel onderdeel van customer service en dat nemen we dan ook heel serieus.

Samen zetten we de juiste teamleiders op de goede plek

Je geeft bij ons aan wat je nodig hebt en ons team van professionele recruiters gaat voor je aan de slag. We kunnen het hele werving & selectieproces uit handen nemen, van vacatureplaatsing tot de gesprekken. Het resultaat is de juiste teamleider op de goede plek, waarmee de customer service op korte termijn een grote aanwinst rijker is! Maak nu een afspraak met SkyWalker en ontdek wat we voor je kunnen doen.