Planners

De waarde van planners binnen customer service

Zonder planning is de kans groot dat er binnen de customer service een complete chaos ontstaat. Niet zo gek ook, want als er niemand is die de operatie in goede banen leidt, gaat iedereen maar wat doen. Het is dus een must om gebruik te maken van goede planners, die zorgen dat de bezetting optimaal is en dat jij alles uit de klantenservice haalt wat erin zit.

Planners zijn onmisbaar binnen customer service

Een planner werkt op basis van historische data, trends en voorspellingen. Op die manier ontstaat een realistische verwachting van de werkvoorraad, de beschikbare medewerkers en mogelijkheden voor verlof. Door de juiste planning draait jouw callcenter optimaal.

De voordelen van goede planners

Een planner heeft een belangrijke rol binnen de organisatie. Als onderdeel van Workforce Management krijgt hij met verschillende partijen en belangen te maken. Een goede planner binnen customer service heeft veel voordelen:

  • Goede bereikbaarheid van de customer service afdeling
  • Draagt bij aan medewerkerstevredenheid door goede roosters
  • Helpt de organisatie kostenefficiĆ«nt te werken
  • Zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare medewerkers

Planner voor customer service werven

Ben je op zoek naar een planner voor je customer service afdeling en weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan ben je bij SkyWalker aan het goede adres. Wij zijn een ervaren bureau, gespecialiseerd in customer service. We kennen het vakgebied vanbinnen en vanbuiten en hebben daardoor snel de goede kandidaten voor je.

Waar vind je goede tijdelijke teamleiders?

Als je een tijdelijke teamleider voor een specifieke periode wilt inzetten wil je er het maximale uithalen. Zoals we al noemden bij de voordelen, wil je iemand die snel aan de slag kan en veel waarde biedt. De grote vraag is: waar vind je deze sterke krachten?

Planners voor de klantenservice werven via SkyWalker

Je kunt het complete bemiddelingsproces aan ons overlaten. Van een wervende vacaturetekst tot het voeren van de gesprekken. Op die manier houd jij tijd over voor je dagelijkse werkzaamheden en krijg je de juiste kandidaten gepresenteerd. Dat is snel en efficiƫnt en scheelt jou een hoop kostbare tijd. Een ander voordeel van het uitbesteden van de werving en selectie, detachering op interim management is dat je zeker weet dat je een van onze 7500 customer service professionals een plek kunt geven in jouw organisatie.

We staan voor je klaar om samen de juiste planner te vinden voor jouw customer service. Maak nu een afspraak voor een kennismaking en ontdek wat SkyWalker voor jou kan betekenen.