Klantenservice

Zo werf je de beste professionals voor jouw klantenservice

Personeel werven is een tijdrovende bezigheid, zeker in de klantenservice wereld. Er is een grote vraag naar goede klantenservice professionals zoals leidinggevenden, WFM-specialisten en managers. Je wilt de beste mensen inzetten in jouw callcenter, zodat je optimale resultaten behaalt. Maar…hoe kom je aan de juiste professionals voor je klantenservice?

Ervaren management voor de klantenservice

De klantenservice operationeel aansturen is een tijdrovende bezigheid. Als je dan ook nog tijd moet vrijmaken voor het werven van ervaren kandidaten als teamleiders en WFM-professionals, stroomt je agenda helemaal over. Geen zorgen, er zijn goede oplossingen om het werven van de beste kandidaten voor de klantenservice uit te besteden. Kies voor een ervaren bureau dat de beste kandidaten voor jouw vacature selecteert en dat je van A tot Z begeleidt in de bemiddeling.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd bureau?

We gaven al aan dat werving en selectie veel tijd kan kosten als je het naast je dagelijkse werkzaamheden moet doen. Een wervende vacature uitzetten, de juiste kandidaten selecteren en gesprekken voeren vragen de nodige planning. Daar heb je direct ook het antwoord op de vraag waarom je zou kiezen voor een gespecialiseerd bureau. Jij kunt doorgaan met je werk, terwijl op de achtergrond recruitmentprofessionals aan de slag gaan om de openstaande vacature in te vullen.

Je kunt een bureau inzetten voor zowel vaste als tijdelijke vacatures, interim vacatures en voor detachering. Dankzij die uitgebreide mogelijkheden is er altijd een oplossing beschikbaar voor jouw personeelsvraagstuk.

De voordelen van goede planners

SkyWalker is een recruitmentbureau gespecialiseerd in de callcenter branche. Wij weten precies waar we de beste kandidaten voor jouw klantenservice vacature kunnen vinden. Met een database van meer dan 7500 gedreven customer service professionals is er altijd een match.

Alle voordelen van samenwerken met SkyWalker op een rij:

  • Sinds 2007 ervaren in callcenter recruitment
  • Snelle en efficiënte bemiddeling
  • Wij nemen het hele werving en selectieproces uit handen
  • Kandidaten van hoge kwaliteit
  • Detachering mogelijk
  • Tijdelijke en vaste krachten beschikbaar

Wij zijn jouw partner in werving en selectie

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, je snapt de boodschap: wij zijn jouw partner in werving en selectie, detachering en interim management voor de klantenservice. Samen zorgen we dat jouw klantenservice draait als een geoliede machine met ervaren customer service professionals in het management en de staff-functies.

Maak nu een afspraak en ontdek wat SkyWalker voor je kan betekenen!