Interim

Interim manager voor customer service

Heb je op korte termijn een ervaren customer service manager nodig? Bijvoorbeeld vanwege een tijdelijk project, veranderingen binnen de organisatie, overbrugging van een vacature, een seizoenspiek of als vervanging voor ziekte of zwangerschapsverlof? Dan kun je kiezen voor een tijdelijke oplossing. Waar moet je op letten als je op zoek bent naar een interim manager voor je customer service? 

Flexibiliteit voor de klantenservice 

Je hebt het liefst een vast, stabiel team waarmee je kunt bouwen aan de toekomst van de customer service binnen jouw organisatie. Maar je weet ook dat customer service een dynamische wereld is, waarin geen dag hetzelfde is. Flexibiliteit is dan geen overbodige luxe en daarom kan de keuze voor interim management voor jou nu de juiste zijn.

Ga je zelf werven of besteed je het uit?

Wanneer je op korte termijn, tijdelijk een ervaren professional nodig hebt, kan dat een uitdaging vormen. Het is daarom altijd een goed idee om een gespecialiseerd bureau in te schakelen, bij voorkeur gespecialiseerd in de customer service branche. Waarom? Dat zullen we je vertellen!

Interim managers werven via gespecialiseerd bureau

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat, maar wij snappen ook dat je al genoeg te doen hebt. Daar hebben we meteen een voordeel van uitbesteden te pakken. Wij zijn SkyWalker en wij kennen de customer service branche op ons duimpje. Daardoor weten we precies welke kandidaat perfect past bij jouw vraag. Dat is voordeel nummer twee. Het derde voordeel is onze uitgebreide database met meer dan 7500 customer service professionals. Daar zit altijd een geschikte kandidaat tussen.

De voordelen van interim management

We gaven in het begin al aan wat mogelijke redenen zijn om te kiezen voor een tijdelijke directeur, teamleider of projectmanager via SkyWalker. Interim management kent ook veel voordelen:

  • Ruime ervaring in de branche
  • Flexibel en gewend om snel te schakelen
  • Gewend aan korte inwerktijd
  • Brengt een frisse blik de organisatie binnen

Met de keuze voor een interim professional haal je dus veel meer in huis dan alleen de tijdelijke opvulling van een vrijgekomen functie.

Heb je nu een interim manager nodig? Maak een afspraak!

Sta jij te springen om een ervaren customer service professional die direct inzetbaar is en weet je niet hoe je dat op korte termijn oplost? Maak dan nu een afspraak met SkyWalker. We helpen je graag, zodat jij weer vooruit kunt.