Detachering

Snel de juiste kandidaat voor je customer service positie met detachering

In het dynamische customer service vakgebied doen zich regelmatig situaties voor waarin flexibiliteit en snel schakelen nodig zijn. Je wilt dat de customer service soepel doordraait en daar kun je soms wat extra ondersteuning van ervaren professionals in gebruiken. Of je wilt flexibel zijn in je fte’s, waarvoor je een oplossing zoekt. Heb je al eens gedacht aan detachering?

Flexibiliteit in op- en afschalen

Bij detachering blijft de customer service professional in dienst bij SkyWalker, maar hij is volledig inzetbaar binnen jouw organisatie. Op die manier beperk je voor jezelf de risico’s, maar kun je wel direct gebruik maken van de kennis en ervaring van de professional. Win-win dus!

Wat kies je voor detachering binnen de customer service?

Kiezen voor detachering brengt jouw organisatie een hoop voordelen:

  • Je beschikt snel over het juiste personeel
  • SkyWalker is werkgever, dus geen personeelsadministratie aan jouw kant
  • Je bent flexibel in het op- en afschalen binnen je organisatie
  • Je weet wat je in huis haalt zodra een vast contract aan de orde is

Snel het juiste personeel in je organisatie met detachering

Wanneer je te maken krijgt met een tijdelijk project, langdurige ziekte, zwangerschapsverlof of een seizoenspiek, wil je snel kunnen schakelen. Door gebruik te maken van detachering van SkyWalker heb je op korte termijn de juiste customer service professional op de goede plek zitten. Heb je een tijdelijke vacature en wil je de medewerker rechtstreeks in dienst nemen? Dan is interim management of werving en selectie een goede oplossing.

Geen administratieve rompslomp

Een voordeel van detacheren is dat de customer service kandidaat in dienst is bij SkyWalker. Dat betekent dat wij de personeelsadministratie voeren, dat scheelt jou werk! We zorgen dat de kandidaat snel kan starten en dat alles goed geregeld is.

Flexibiliteit in op- en afschalen

Loopt een project af, keert de zieke medewerker eerder terug of gaat de piek langer door? Geen probleem! Een gedetacheerde customer service professional is flexibel, waardoor jij dat ook bent. Loopt een opdracht eerder af, dan zorgen wij voor een nieuwe opdracht.

Weten wat je in huis haalt

Ben je zo tevreden over de customer service professional die met detachering bij je werkt en wil je hem vast in dienst nemen? Dan weet je door de detachering al goed wat je in huis haalt. Minder risico voor de organisatie en een gerust gevoel.

Customer service professionals detacheren? SkyWalker bellen!

Denk jij nu: ja! Dit is precies wat ik nodig heb? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Dankzij onze ruime ervaring binnen de customer service branche én ons netwerk van meer dan 7500 customer service professionals hebben we snel de goede kandidaat voor je gevonden.